Parets del Vallès acull el Dia de les Esquadres de l’ABP de Mollet del Vallès

838
Dia de les Esquadres a Parets del Vallès
Dia de les Esquadres a Parets del Vallès

Parets del Vallès ha acollit avui, 27 d’abril, el Dia de les Esquadres de l’ABP de Mollet del Vallès, al Teatre Can Rajoler. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la inspectora cap de l’ABP de Mollet, Elena Martínez, i la sotscap de l’ABP de Mollet, Elisabet Graell.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha destacat que “agraïm que ens hagin escollit com a municipi per a celebrar el Dia de les Esquadres i a tots els cossos de seguretat per la tasca que fan. A més, com a Ajuntament, hem volgut fer un reconeixement lligat amb la pandèmia de la Covid-19 per reconèixer la gran tasca que va fer el cos de Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Parets i Protecció Civil de Parets durant la pandèmia. Així, hem volgut aprofitar aquest dia per entregar una placa commemorativa de reconeixement als cossos de seguretat des de l’Ajuntament”.

La inspectora cap de l’ABP de Mollet, Elena Martínez, ha explicat que“el Dia de les Esquadres es tracta d’un dia especial per tots nosaltres, és la nostra celebració per excel·lència on donem felicitacions a totes les persones que han fet actuacions meritòries, mossos i mosses de l’ABP de Mollet i també ciutadans que han fet alguna acció a la nostra demarcació. Estem molt contents de totes les persones que participen en aquest acte i que, en definitiva, es tracta de socialitzar i que les famílies el gaudeixin”.

L’inspector cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, i el cap de Protecció Civil de Parets, Pepe Méndez han estat guardonats també durant l’acte amb una placa commemorativa com a reconeixement de la feina feina feta durant la Covid-19.

L’inspector cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, ha declarat que “és un reconeixement a la feina que fa el cos de policia, que són grans professionals, i és un reconeixement a totes les policies locals i serveis d’emergència, als serveis socials i als serveis de Protecció Civil. La medalla de reconeixement sense el cos que tenim a Parets no seria possible i, per tant, és un reconeixement a tot el cos i els agents”.

El cap de Protecció Civil de Parets, Pepe Méndez, ha dit que “estem satisfets i contents pel reconeixement al servei de Protecció Civil de Parets. Estem contents per tothom que hi col·labora, perquè és un grup on hi col·laborem tots”.

L’acte ha comptat amb la projecció d’un vídeo institucional del cos de Mossos d’Esquadra, els parlaments institucionals, una actuació musical i ha conclòs amb el lliurament de distincions i felicitacions.