La Policia Local de Parets rep la Medalla de Bronze dels Mossos d’Esquadra

864
Medalla a la Policia Local Parets
Medalla a la Policia Local Parets

La Policia Local de Parets ha rebut avui, 28 d’abril, la condecoració de la Medalla de Bronze dels Mossos d’Esquadra durant l’acte del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana Nord, a Mataró. La medalla ha estat entregada a l’inspector en cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, que ha recollit el distintiu pel cos policial.

L’inspector en cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, ha destacat que “és un reconeixement a la feina que fa el cos de policia, que són grans professionals, i és un reconeixement a totes les policies locals i serveis d’emergència, als serveis socials i als serveis de Protecció Civil. La medalla de reconeixement sense el cos que tenim a Parets no seria possible i, per tant, és un reconeixement a tot el cos i els agents”.

La condecoració ha estat atorgada amb motiu de la bona col·laboració, la cooperació, el treball en equip i l’ajuda mútua entre el cos de la Policia Local de Parets i del cos dels Mossos d’Esquadra.