Avis PREVENTIU de CECAT per contaminació atmosfèrica

1285

I-52889_INICI- – NOACTIVAT_NOPLA_201703201405

(cliqueu l’enllaç per a més informació i recomanacions)

AVÍS PREVENTIU D’EPISODI AMBIENTAL DE CONTAMINACIÓ ATMOSFÈRICA DE DIÒXID DE NITROGEN

La direcció general de qualitat ambiental informa que atenent els nivells de diòxid de nitrogen (NO2) enregistrats per la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA) i la previsió dels models de dispersió de contaminants per al dia d’avui i de demà, des de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic s’emet un avís preventiu d’episodi ambiental de contaminació atmosfèrica pel contaminant NO2, per a la zona de protecció especial (ZPE) atès que:

– Els nivells de contaminació pel diòxid de nitrogen (NO2) han superat el valor de 160g/m³de mitjana en una hora en més d’una estació de la Zona de protecció especial – La previsió meteorològica a 24 hores indica que les condicions de dispersió no milloraran.

La direcció general de qualitat ambiental dóna un seguit de mesures per tal de reduir les emissions que trobareu a l’enllaç següent: http://bit.ly/2mMeTGj

Barcelona, dilluns 20 març 2017