Augmenten els controls de la Policia Local per detectar infraccions vinculades al trànsit

1355
La Policia Local de Parets del Vallès deté dos joves per un delicte de robatori amb violència i intimidació
La Policia Local de Parets del Vallès deté dos joves per un delicte de robatori amb violència i intimidació

La Policia Local de Parets del Vallès ha augmentat en els darrers mesos els controls de vigilància del trànsit, amb l’objectiu de detectar les infraccions comeses i augmentar la seguretat viària al municipi. Fruit d’aquests controls, els agents han pogut identificar un 20% més de conductors que conduïen sota els efectes de l’alcohol o les drogues.

 

Contra els incendis, prevenció de qualitat

A més, durant aquest estiu, la Policia Local de Parets ha actuat en 8 conats d’incendis que han estat sufocats amb molta rapidesa. La prevenció duta a terme durant les èpoques de més calor ha fet que no s’hagin produït més incendis i que, els acabats d’originar, s’hagin pogut apagar ràpidament. La prevenció ha consistit en la preparació dels terrenys, la vigilància i la utilització del dron.

 

La Policia al costat dels més vulnerables

Els agents també han identificat un augment en el nombre de d’incidents en què es trobaven involucrades persones d’edat avançada. Les patrulles han hagut d’entrar a domicilis on persones grans havien caigut o patit algun accident que, fins i tot, en alguns casos, els impossibilitava moure’s per avisar a familiars o als serveis d’emergències. La soledat és un problema social que afecta especialment les persones grans.

 

Durant els darrers mesos també s’han practicat 3 detencions per casos de violència de gènere, s’ha rescatat un home que havia quedat atrapat en un pou situat dins de la seva propietat, i s’ha aconseguit trobar un home que s’havia perdut.

 

Parets del Vallès, 26 de setembre de 2019