La comissaria de la Policia Local de Parets, seleccionada com a referent a la I Jornada de la Policia Local de la Diputació de Barcelona

437
Un moment de la I Jornada de Policies Locals

L’acte va celebrar-se ahir, 15 de setembre, al Paranimf de l’Escola Industrial de Barcelona

La comissaria de la Policia Local de Parets va ser considerada com a equipament de referència  per parlar sobre el present dels cossos de policia local a la primera Jornada de la Policia Local de la Diputació de Barcelona que es va celebrar ahir, 15 de setembre, al Paranimf de l’Escola Industrial, a Barcelona. L’acte es va celebrar per commemorar els 30 anys de l’aprovació a Catalunya de la llei de les policies locals, llei 16/1991.

El cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, juntament amb els sergents Miquel Lafuente i Jordi Galera, van estar present a la primera jornada com a convidats del cos policial local. El cap de la Policia Local, Joan Pérez, destaca “per la Policia Local de Parets és un honor que en la primera jornada per la commemoració dels 30 anys de la llei de policies locals hagin comptat amb la nostra comissaria, per explicar el present d’aquests equipaments i pel fet de tenir una comissaria moderna i operativa que fa un any que hem inaugurat”.

La jornada va celebrar-se amb les intervencions de diferents personalitats i també va comptar amb la presentació d’una exposició virtual que du per títol de Passat, present i futur de les Policies Locals i la Guàrdia Urbana. A l’exposició apareixen els serveis, les instal·lacions i els professionals de la Policia Local de Parets, que va ser seleccionada per la modernitat de la seva comissaria i per abordar el present i el futur de la policia local a Catalunya. Un altre equipament que també apareix com a referents a la mostra virtual és la Biblioteca de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, de Mollet. L’exposició està disponible digitalment i es pot consultar en el següent enllaç de la Diputació de Barcelona.