La Policia Local de Parets del Vallès deté dos joves per un delicte de robatori amb violència i intimidació

653
La Policia Local de Parets del Vallès deté dos joves per un delicte de robatori amb violència i intimidació
La Policia Local de Parets del Vallès deté dos joves per un delicte de robatori amb violència i intimidació

Els fets han tingut lloc avui, 19 d’octubre, a la zona del polígon industrial Llevant

La Policia Local de Parets del Vallès ha detingut avui, 19 d’octubre, dos joves per un presumpte  delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets s’han produït a la zona del polígon industrial Llevant del municipi i un dels detinguts és menor d’edat.

La policia de Parets ha rebut l’avís al voltant de les 9 h, quan un negoci situat en el polígon ha trucat al cos policial per comunicar que havien estat víctimes d’un robatori i que havien agredit a un vigilant de seguretat.

La patrulla de servei del cos de la policia s’ha desplaçat al lloc dels fets, ha comprovat les càmeres de seguretat i ha pogut fer el reconeixement dels presumptes autors. Posteriorment, a les 9.45 h, els agents han procedit a la detenció dels dos joves, els quals se’ls imputarà un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació. Els dos detinguts són veïns del municipi de Parets i un dels quals és menor d’edat.

L’Inspector en Cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, ha afegit que “la Policia Local de Parets agraeix la col·laboració, en les dues detencions practicades, d’un caporal de paisà de la Policia Local de Lliçà de Vall”.