Vigilància intensiva del municipi amb dron davant l’elevat risc d’incendis

1078
0.9.143

Davant l’onada de calor i l’alerta per alt risc d’incendi posada en marxa per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat, la Policia Local i Protecció Civil de Parets fan un seguiment intensiu del perímetre del municipi amb el dron. La vigilància es du a terme especialment en els espais amb major perill d’incendi.

 

La darrera previsió indica que el període s’allargarà fins dissabte a l’espera de l’evolució per diumenge. Es preveu que els dies més complicats siguin avui dijous i, especialment, divendres per la baixa humitat i condicions de sequera en la vegetació.

 

Ampliació de l’horari de les fonts del Sot d’en Barriques

Per tal de minimitzar els efectes de les altes temperatures i seguint els consells de la Direcció General de Protecció Civil, l’Ajuntament de Parets ha ampliat l’horari de les fonts d’aigua del Sot d’en Barriques que, a partir d’avui, és de dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

0.9.143

El dron com a prevenció durant Festa Major d’Estiu

Amb motiu de la festa Major d’Estiu d’enguany, el dron també s’utilitzarà durant els diferents espectacles i les activitats per controlar la seguretat de la ciutadania.

 

De fet el passat 23 de juny, durant la revetlla de Sant Joan, la Policia Local i Protecció Civil de Parets van fer volar el dron com a control per preveure possibles incendis, per la vigilància de les fogueres i per fer el seguiment de l’arribada de la Flama del Canigó fins a la plaça de la Vila.