Dos agents ferits lleus en la detenció a una conductora temerària

1219

NOTA DE PREMSA

Dos agents ferits lleus en la detenció a una conductora temerària

Dos agents de la Policia Local de Parets van resultar ferits de caràcter lleu, durant la detenció a una persona que conduïa amb temeritat.

Els fets es van produir ahir, 6 de febrer, després de la trucada d’alguns conductors al servei d’emergències 112, advertint de la presència d’un cotxe de color negre de la marca BMW que circulava de forma temerària per l’AP7, en la sortida de la C-17, en direcció al polígon de Can Volart.

Dos agents de la Policia Local es van desplaçar fins al lloc dels fets, van procedir a interceptar el vehicle i a identificar a la conductora, que semblava estar sota els efectes d’algun tipus d’estupefaent.

Durant la detenció, la conductora va propinar diferents cops als agents. Ja controlada la situació i a l’interior del vehicle policial, la dona va trencar a cops la mampara de vidre que separa els agents dels detinguts.

Els dos agents i la conductora van ser traslladats a l’Hospital de Mollet per a un reconeixement.

La conductora, que manca de permís, d’assegurança del vehicle i revisió de la ITV, va ser posada a disposició del cos de Mossos d’Esquadra i se l’imputen dos delictes contra la seguretat de trànsit, per conducció temerària i consum de substàncies, i un per atemptat contra els agents i danys a un vehicle de la policia.

Parets del Vallès, 7 de febrer de 2018

Atemptat agents conductora

Atemptat agents policia conductora temerària