Formació de la Policia Local de Parets a les infermeres del Vallès Oriental en seguretat i prevenció de noves tecnologies

1472

La Policia Local de Parets del Vallès realitza tallers formatius durant els dies 28 de setembre i 5 d’octubre al personal sanitari d’atenció primària, dels Centres d’Atenció Primària del Vallès Oriental.

Cada taller té una durada de dues hores, i en ells es vol donar una resposta des de el punt de vista de la policia als temes relacionats amb xarxes socials, ciberassetjament, grooming o el sexting.

Aquest temes generen inquietud i quan es presenten en forma de problema es busca tenir eines per poder tractar, no només des de l’àmbit professional sinó fins i tot en l’entorn familiar.

La Policia Local buscant poder donar suport i eines de treball als ciutadans, en aquesta ocasió ho fa a professionals de la sanitat.

Des de l’Àrea de Gestió Policial Logística i Tècnica, organitzem els tallers i es materialitzen a través del monitor d’EMS (Educació per a la Mobilitat Segura) Caporal Rafael Picazo, que és el referent de la policia en les escoles i instituts en les diferents formacions que s’ofereixen des de la policia.

Deixem diferents links d’articles relacionats amb la formació esmentada així com reportatge televisiu.

article clicama policia formació

reportage valles visió