La Policia Local dona consells de seguretat als comerços de Parets en una nova sessió de Cafè Comerç

739

Parets del Vallès va acollir una nova sessió de Cafè Comerç amb la participació de Policia Local, el 20 de novembre, a la sala polivalent Iveco. La sessió va consistir en impartir consells de seguretat per part del cos policial per a les empreses del poble, en motiu de la campanya de Nadal. La trobada va comptar amb la presència de la regidora de Comerç, O’hara Valdivia, el sergent de la Policia Local de Parets, Jordi Galera, i comerciants del municipi.

La regidora de Comerç, O’hara Valdivia, va explicar que “les temàtiques de les sessions Cafè Comerç aborden diferents temes d’interès pels comerciants que volien estar preparats sobretot ara quan ve la campanya de Nadal. Alguns temes tractats van ser com actuar, què fer i com prevenir petits furts. Fa dos anys que vam iniciar aquest espai de debat i la veritat és que estem molt contents de com funciona”.

El sergent de la Policia Local de Parets, Jordi Galera, va destacar que “a la sessió hem parlat de les mesures de seguretat que han de tenir en compte els comerços i les mesures relacionades amb els clients com poden ser els furts, les targetes de crèdit o les transferències, entre altres. Estem contents de la jornada que ha sigut molt profitosa i la gent ha participat molt”.

L’objectiu de Cafè Comerç és organitzar periòdicament trobades amb la participació de membres de l’Ajuntament, experts i comerciants amb l’objectiu de potenciar el sector al municipi. El projecte es proposa com un espai de debat i reflexió on es plantegen necessitats, accions a fer en el futur i temes d’interès comú en el sector del comerç, i està emmarcat dins la campanya Enamorat de Parets. En aquest sentit, el projecte Cafè Comerç té el propòsit de convertir-se en un espai de potenciació del sector comercial i de serveis del municipi.

Policia Local de Parets ha preparat un dispositiu de seguretat per garantir el correcte desenvolupament de la segona etapa de La Vuelta 2023 pel municipi. A més, de la Policia Local el dispositiu inclou Protecció Civil, així com de voluntaris de diferents entitats esportives del municipi.

L’etapa passarà per Parets des de la sortida del circuit de Montmeló, entrant per Avinguda Francesc Macià fins a l’Avinguda Catalunya, i d’Avinguda Catalunya a Carrer Sant Antoni fins a sortir per la C-155, direcció a Lliçà.

Les afectacions al trànsit duraran unes dues hores, aproximadament de 12.30 a 14.30 h, el mateix dia 27 d’agost, però els carrers afectats estaran senyalitzats dies abans amb l’objectiu d’avisar amb antelació als veïns i veïnes de l’àrea per on transcorrerà la cursa. Per altra banda, s’informa que els vehicles podran estar estacionats i no es retiraran aquells que estiguin aparcats.

L’emblemàtica competició La Vuelta arriba enguany a la seva 78a edició i està inclosa en la màxima categoria ciclista mundial, l’UCI WorldTour. Es tracta d’un dels esdeveniments esportius més destacats al món del ciclisme i té lloc anualment entre agost i setembre. La cursa comportarà amb un moviment aproximat d’uns 176 corredors, 46 cotxes d’equip, 30 cotxes d’organització i un dispositiu de 85 motos entre Mossos, seguretat i organització.