Els més petits aprenen mobilitat segura

1076

Per primer cop, els més petits de l’escola Lluís Piquer s’han desplaçat fins a les dependències de la Policia Local per tal de conèixer de prop com funciona i quines tasques porten a terme els nostres agents.

Una quarantena d’alumnes dels cursos de P4 i P5 van poder visitar la comissaria, entrar en el cotxe de policia per fer sonar la sirena o pujar a la motocicleta.

L’objectiu de les classes de mobilitat segura per als més menuts és crear vincles de confiança entre la policia i els petits, impulsar la policia com a cos de proximitat i ensenyar-los, d’una manera divertida, lúdica i amena, les normes bàsiques de seguretat com a vianants.

L’agent de la Policia Local Verónica Paredes ens parla de les classes de mobilitat segura a Parets, aquesta agent es la encarregada de la formació a tots els alumnes de Parets del Vallès.

entrevista a Verònica Paredes RAP107