La Policia Local de Parets inicia les xerrades sobre assetjament a les escoles del municipi

386
Un moment de la xerrada sobre assetjament escolar a l’Escola Pompeu Fabra

Les sessions són fruit del treball conjunt entre les regidories d’educació i de seguretat i el seu objectiu és la prevenció del fenomen entre infants i joves del municipi

La Policia Local de Parets ha reprès avui, 3 d’octubre, amb l’inici del curs escolar, les xerrades sobre assetjament a les escoles del municipi amb l’objectiu de prevenir el fenomen entre els infants i joves del poble. Les sessions de la policia local als centres educatius són fruit del treball conjunt de les regidories d’educació i de seguretat del consistori.

El sergent de la Policia Local, Jordi Galera, és l’encarregat d’impartir la xerrada, i destaca que “ha anat molt bé, primer comencem trencant el gel i preguntant a l’alumnat què és per a ells i com explicarien l’assetjament escolar o bullying. Després, som nosaltres el que parlem més tècnicament del fenomen analitzant, entre altres, les característiques i els diferents tipus d’agressions que es poden donar. La sessió d’avui ha estat molt participativa i els nens i nenes han preguntat molt”.

Totes les xerrades d’assetjament escolar que realitza la Policia Local de Parets s’imparteixen concretament a l’alumnat de 5è i 6è de primària. La sessió d’avui s’ha fet a 25 alumnes de l’Escola Pompeu Fabra i al llarg dels propers dies es repetirà a l’Escola Municipal Pau Vila.