Xerrades i tallers de la Policia Local de Parets

1240

Durant el darrer any, la Policia Local de Parets ha impartit diferents tallers i xerrades adreçades a la població, amb l’objectiu de millorar la seguretat al municipi.

D’entre la formació, destaquen les classes de mobilitat segura adreçada als alumnes de primària i a la gent gran. En concret, s’han fet 1.775 hores de classe a un total de 1.057 nens i nenes.

A les escoles, també s’han fet diferents ponències sobre bullyng i ciberassetjament per als estudiants de 5è i 6è, per tal de preveure i identificar comportaments de risc.

La Policia Local també ha assistit a les empreses que ho han sol·licitat per parlar dels possibles accidents en itinerància en l’entrada o sortida del centre de treball. Aquestes jornades estan relacionades amb la conducció sota els efectes de l’alcohol, la documentació dels vehicles o la conducció temerària, entre d’altres.

Les autoescoles també han estat espais on s’han donat diferents tipus de xerrades, tant per als futurs conductors i conductores com per a qualsevol persona interessada a conèixer les possibles sancions i multes en cas de conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues, sancions per infringir les normes de circulació o la documentació que cal portar obligatòriament al vehicle.

L’any 2018 també es va fer una formació específica per a les infermeres, als comerciants del municipi, en relació a la campanya de Nadal i els possibles robatoris i furts durant aquelles dates, i a les persones grans sobre la seguretat en portar els diners, l’ús segur de les targetes de crèdit i sobre possibles estafes i enganys que, ocasionalment pot patir aquest col·lectiu més vulnerable.