La Policia Local de Parets deté un home per un delicte de violència de gènere

307
La detenció va fer-se per un presumpte delicte de violència de gènere

Els fets es van produir ahir al voltant de les 14 h després de rebre un avís per un incendi d’una bombona de butà a l’entrada d’un edifici del municipi

La Policia Local de Parets del Vallès va procedir ahir, 27 de setembre, a la detenció d’un home acusat per un presumpte delicte de violència de gènere a la via pública. La intervenció policial va ocórrer ahir al voltant de les 14 hores quan els agents del cos de seguretat van rebre l’avís que una bombona de gas butà estava cremant a l’entrada d’un edifici del municipi.

Un cop al lloc dels fets, els agents van intervenir amb extintors i van aturar l’incendi. Pocs instants més tard del primer avís, la policia va rebre una segona trucada alertant que un home estava agredint a una dona en mig de la via pública. La Policia va desplaçar una altra patrulla i va ser aleshores quan es va procedir a practicar la detenció de l’individu que se l’acusa d’un presumpte delicte de violència de gènere.

El detingut és un veí de Montmeló i la víctima la seva companya sentimental, a més, amb les investigacions posteriors s’ha pogut esbrinar que es tractava del mateix individu que havia calat foc a la bombona de gas.