Acte de presa de possessió d’un funcionari de carrera a la Policia Local de Parets

386
Acte de presa de possessió d’un funcionari de carrera a la Policia Local de Parets
Acte de presa de possessió d’un funcionari de carrera a la Policia Local de Parets

L’Ajuntament de Parets ha celebrat avui, 22 de febrer, a l’acte de presa de possessió d’un funcionari de carrera a la Policia Local de Parets. La nova plaça pública d’agent passarà a estar ocupada pel funcionari V. L. M. del cos policial local format per un conjunt de 34 places. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc de la Torre.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha apuntat que “donem la benvinguda al nou agent que s’incorpora a la nostra policia. Li desitgem molts encerts i bona feina. Aprofito per felicitar el nostre cos pel servei que donen cada dia a Parets.