Parets inicia «Parets del Vallès més segur» amb la Policia Local, la campanya de Nadal als comerços

308
Policia Local
La Policia Local sanciona 85 usuaris per incomplir la nova ordenança

La campanya de l’Ajuntament de Parets intensifica la vigilància i augmenta la presència a peu de la Policia Local i, a més, distribueix tríptics de mesures pels comerciants

L’Ajuntament de Parets inicia amb la Policia Local la campanya de seguretat de Nadal als comerços Parets del Vallès més segur. La campanya es fa com cada any al desembre i implicarà el reforç de dos agents del cos de la policia al torn de matí i de tarda, per tal d’intensificar la vigilància i augmentar la presència a peu a les zones comercials. Per altra banda, a partir del 5 de desembre la policia repartirà tríptics amb consells i mesures pels comerciants.

L’Inspector en Cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, apunta que “des de la Policia Local farem un esforç durant tots els dies de festes de desembre, fins a Reis, per tenir més presència a les zones comercials que és on hi ha més mobilitat al de persones. A més, a partir de la setmana vinent repartirem els tríptics de Parets del Vallès més segur amb mesures i consells als comerciants”.

La campanya s’ha iniciat amb motiu de l’augment d’activitat comercial en determinades èpoques de l’any, com les festes de Nadal, per tal d’extremar les mesures de seguretat i prevenir delictes al municipi. El tríptic informatiu de Parets del Vallès més segur estableix mesures i consells per minimitzar, tant com sigui possible, les situacions de risc que poden ajudar als comerciants, a més, d’informació de serveis i de contacte en cas de coneixement o testimoni d’un fet delictiu.