Intervenció per delictes sobre Salut Pública i col·laboració amb Mossos d’Esquadra

1813

__<

El passat 3 d’octubre de 2018, es va dur a terme una entrada i perquisició en un domicili de la localitat de Parets del Vallès en compliment de manament judicial, i dins d’una investigació sobre salut pública.
El dispositiu es va iniciar fa setmanes quan es va tenir coneixement que en l’esmentat domicili es realitzava compra venda de substàncies estupefaents. Des d’un bon inici s’ha treballat conjuntament amb la Policia Local de Parets del Vallès la qual ha tingut un paper cabdal per a l’èxit de la operació obtenint indicis dels il·lícits penals.
A primera hora del matí, agents de la Unitat d’Investigació de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Parets del Vallès han accedit a l’interior del pis on s’hi han trobat múltiples indicis de la comissió d’un presumpte delicte contra la salut pública i un delicte de Grup Criminal.
S’han realitzat 3 detencions i la incautació de diferents substàncies estupefaents, així com també diners.
Divendres 5 d’octubre, els tres detinguts han passat a disposició judicial i s’ha determinat la seva llibertat.

____________________________________________