Entren en funcionament les meses de seguretat i convivència

1217

L’Ajuntament de Parets, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra constitueixen les meses de seguretat i convivència per als barris de Parets.

En aquestes meses hi haurà, entre altres, el regidor de barri del govern municipal i representants de les forces de seguretat, dels barris paretans, i dels comerços locals.
«D’aquesta manera la ciutadania podrà reunir-se periòdicament amb Ajuntament i Cossos de Seguretat i informar-nos i conèixer de primera mà tot el que vulguin saber de la seguretat del seu barri en tot moment» afirma la regidora de seguretat, Àfrica Martínez.

Algunes de les persones que formen part de les meses, són veïnes i veïns que van manifestar el seu interès en ser-hi, en el decurs del «Dia del barri», trobada que van mantenir els regidors del govern municipals a finals de l’any passat.