L’inspector en Cap de la Policia Local de Parets rep la medalla al Mèrit Professional

1951

L’Inspector en Cap de la Policia Local de Parets rep la medalla al Mèrit Professional

A finals del mes de maig, la ciutat de Vic va acollir el Congrés anual de l’Associació de Caps i Comandaments de les Policies Locals de Catalunya (ACCPOLC). Durant la jornada, a la qual van assistir més de 160 convidats, es va fer un reconeixement als comandaments de diferents cossos policials de Catalunya, entre els quals es trobava l’inspector en cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez Arteaga, que va rebre la Condecoració al Mèrit Professional.

A la trobada van assistir-hi representacions de les Illes Balears, així com de diferents comunitats autònomes com ara València, Madrid, Castella la Manxa i Euskadi.

Al llarg de la sessió també es va escollir la nova junta directiva de l’Associació pels pròxims quatre anys, es van programar diversos espais de debat sobre models policials i es va debatre sobre la coordinació de les diferents policies locals arreu de l’Estat.

L’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya, ACCPOLC, és l’associació de Caps de policia local més veterana d’Espanya. Va ser fundada fa 25 anys per diferents professionals amb l’objectiu de crear una associació que defensarà els interessos professionals de les Policies Locals i dels Caps que estaven i estan al seu capdavant.

Parets del Vallès, 6 de juny de 2018