La Policia Local de Parets deté un home per un delicte de violència domèstica

414
La Policia Local de Parets deté un home per un delicte de violència domèstica

La detenció es va produir l’11 d’octubre després de rebre un avís d’una dona embarassada que havia estat agredida. El detingut també va agredir a la policia.

La Policia Local de Parets del Vallès va detenir el passat 11 d’octubre a un home per un delicte de violència en l’àmbit de la llar. La intervenció policial va iniciar-se a les 9.30 h del matí quan la policia de Parets va rebre un l’avís de maltractaments i agressions a una dona embarassada per part de la seva parella, en el Barri Antic del municipi.

Després de l’avís, una patrulla de dos agents del cos de Policia Local van desplaçar-se als llocs dels fets i un cop allà va comprovar que l’home es trobava en un estat molt agressiu, arribant a agredir als agents i el cotxe de la patrulla. Un cop practicada la detenció, els agents locals van portar el detingut a fer un primer reconeixement mèdic al Centre d’Assistència Primària (CAP) i després va ser entregat al cos dels Mossos d’Esquadra.

Els agents que van intervenir a la detenció van patir lesions per part del detingut i van haver de ser visitats mèdicament. La Policia Local de Parets va prendre declaracions dels afectats i de la família, i va posar en coneixement del Jutjat de Guàrdia de Mollet del Vallès els fets. La detenció es va practicar per un delicte de violència en l’àmbit de la llar, d’atemptat contra els agents de l’autoritat i de danys al vehicle de policia.