Diada de la Policia Local de Lliçà de Vall, reconeixement a la Policia Local Parets

1927

El divendres dia 26, es va celebrar la Diada de la Policia Local de Lliçà de Vall, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, a les 12 del migdia.

La Policia Local de Parets del Vallès ha estat convidada a l’acte, per l’alcalde de Lliçà de Vall, Xavier Serrate i Conill, i per l’inspector en cap Manuel Díaz Garcia.

En l’acte que es va realitzar, la nostra policia local i la de Lliçà de Munt, han estat les dues policies distingides amb una placa en reconeixement pel suport i per la col·laboració entre policies.

La distinció va ser recollida en representació de tot el nostre Cos pel sergent sotscap de la Policia Local, Miquel Lafuente Briquets, i va assistir a l’acte en representació del consistori la regidora Eva Riulas Huet.

La col·laboració entre policies locals, i més essent veïnes es estreta, i fruit d’aquest treball es realitzen serveis i es dona suport en cas necessari, per aquest motiu la nostra policia local es troba agraïda i satisfeta per aquest reconeixement que ha tingut la Policia i Ajuntament de Lliçà de Vall.

 

En l’acte, varen ser reconegudes amb diferents honors i distincions, comandaments i agents de la Policia Local de Lliçà de Vall, i empreses colaboradores, també es va tenir un reconeixement per la seva carrera policial meritoria i propera jubilació al caporal Eduard Mira Querol.