La Policia Local de Parets prepara el dispositiu de seguretat per la segona etapa de La Vuelta 2023

835

La Policia Local de Parets ha preparat un dispositiu de seguretat per garantir el correcte desenvolupament de la segona etapa de La Vuelta 2023 pel municipi. A més, de la Policia Local el dispositiu inclou Protecció Civil, així com de voluntaris de diferents entitats esportives del municipi.

L’etapa passarà per Parets des de la sortida del circuit de Montmeló, entrant per Avinguda Francesc Macià fins a l’Avinguda Catalunya, i d’Avinguda Catalunya a Carrer Sant Antoni fins a sortir per la C-155, direcció a Lliçà.

Les afectacions al trànsit duraran unes dues hores, aproximadament de 12.30 a 14.30 h, el mateix dia 27 d’agost, però els carrers afectats estaran senyalitzats dies abans amb l’objectiu d’avisar amb antelació als veïns i veïnes de l’àrea per on transcorrerà la cursa. Per altra banda, s’informa que els vehicles podran estar estacionats i no es retiraran aquells que estiguin aparcats.

L’emblemàtica competició La Vuelta arriba enguany a la seva 78a edició i està inclosa en la màxima categoria ciclista mundial, l’UCI WorldTour. Es tracta d’un dels esdeveniments esportius més destacats al món del ciclisme i té lloc anualment entre agost i setembre. La cursa comportarà amb un moviment aproximat d’uns 176 corredors, 46 cotxes d’equip, 30 cotxes d’organització i un dispositiu de 85 motos entre Mossos, seguretat i organització.