La Policia Local de Parets deté ‘in fraganti’ a dos joves mentre robaven material per un valor superior a 3.000 euros 

341
Policia Local de Parets

La detenció es va produir ahir, 1 de febrer, al carrer Anselm Clavé

La Policia Local de Parets deté ‘in fraganti’ a dos joves mentre robaven a unes obres al carrer Anselm Clavé. El cos de policia va rebre l’avís a les 19.30 h per un possible robatori a unes obres a la zona del barri de l’Eixample.

En arribar al lloc dels fets, els agents de la Policia Local van enxampar a dos joves que havien estat sostraient eines de gran valor i ocultant-les a llocs estratègics per a, després, anar-les a recollir. Finalment, les eines sostretes, que tenien un valor superior a 3.000 euros, van poder ser recuperades.

Els dos joves acusats dels fets són reincidents en robatoris i tenen edats d’entre 18 i 20 anys. Els dos acusats van ser detinguts per part de la Policia Local que va prendre declaració de la denúncia de l’afectat i, acabades les diligències, van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per ser portats a disposició judicial.