La Policia Local evita un robatori a la Biblioteca Can Butjosa

1230

Aquesta matinada, al voltant de les 5, la Policia Local ha detingut un individu a les dependències de la Biblioteca Can Butjosa per un presumpte delicte de robatori amb força.

 

L’alerta s’ha produït arran de la trucada d’un ciutadà que ha avisat la policia d’uns cops i sorolls estranys que se sentien per la zona. La patrulla de guàrdia s’ha desplaçat fins allà i ha comprovat que uns dels vidres de la biblioteca estava trencat.

 

Un cop a l’interior de l’equipament, els policies han detectat la presència del presumpte lladre i han procedit a la seva detenció. L’home ha passat a disposició judicial i se li han obert diligències per un presumpte delicte de robatori amb força.

La Policia Local ha posat de manifest la importància de la col·laboració ciutadana que, en aquesta ocasió, ha aconseguit frustrar el robatori a la biblioteca.

 

Un altre detingut per resistència a l’autoritat i intent d’agressió

Posteriorment, la patrulla de servei, s’ha desplaçat fins a l’estació de tren de Parets on, davant la negativa en intentar identificar-lo, ha estat detingut un jove per resistència a l’autoritat i intent d’agressió a un agent de la Policia.

 

 

Parets del Vallès, 27 de juny de 2019