Primer comandament femení a la Policia Local de Parets del Vallès

1204

La Policia Local de Parets ha nomenat el primer comandament femení en la trajectòria del cos, concretament una caporal. La fins ara agent Verònica Paredes, s’ocuparà de la unitat de ‘Proximitat i mediació’ desenvolupant tasques en mediació i seguiment de les víctimes d’accidents, incidents o conflictes, i interactuant amb els Serveis Socials i la unitat de Mossos d’Esquadra.

També farà d’enllaç entre la Policia Local i els centres escolars, els comerços, les empreses, els casals per a la gent gran, les associacions, i hi serà present en les Meses de Seguretat i convivència.

La Policia Local, a més d’amb l’inspector en cap i dos sergents, responsables de les àrees de Suport logístic i Serveis policials territorials, compta amb quatre caporals que s’ocupen de les diferents unitats en què està dividit el cos: la Unitat de policia administrativa, la Unitat de trànsit i Seguretat Viària, la Unitat de Seguretat Ciutadana i la de Proximitat i mediació.

A més, els agents tenen el suport del cos de Protecció Civil format per un responsable i un grup de voluntaris