Els fets delictius a Parets baixen un 5,74% durant el 2018

910

Segons les darreres dades extretes dels informes del treball conjunt entre la Policia Local i el cos de Mossos d’Esquadra, els delictes a Parets del Vallès durant el 2018 van baixar un 5,74% respecte del 2017.

De l’informe es desprèn que els delictes que afecten el patrimoni, aquells de major repercussió en la ciutadania, són els que han sofert un major descens.

Els robatoris a domicilis han baixat durant el 2018 un 18,33%; els robatoris a establiments, un 14,81%; els robatoris a l’interior de vehicles, un 23,40%.
Pel que fa a la resta de robatoris amb força, en general la comparativa mostra un descens d’un 30,43%.

En els darrers temps s’ha detectat un increment dels delictes relacionats amb estafes amb targetes bancaries, bàsicament pel que fa a les compres per internet, així com els relacionats amb la seguretat viària i la conducció sota els efectes de l’alcohol i els estupefaents. Aquest increment és degut, en gran part, a l’augment del nombre de controls que s’han fet per mitjà del drogotest, que es va implementar el febrer del 2018.

Article de SomParets, al respecte d’aquesta notícia.

Els delictes a Parets cauen 9.5%